Mat på AKS

Matservering
På AKS spiser barna medbrakt matpakke hver dag. Under spisetiden får de tilbud om frukt/grønt.
Enkelte dager og i feriene har vi matlaging, baking og felles måltider

Mat og helse
På mandager vil vår ernæringsfysiolog Steinunn holde aktiviteter innenfor temaområdet mat og helse. Vi rullerer mellom basene slik at alle barna vil ha mulighet til å være med i løpet av vårsemesteret. 

Vi har Juniorkokkekurs i kursperiodene og aktiviteter som smakeklubben, matklubben og vi lager mat på bål/blåpanne ute i friluftsaktiviteter.

Tema våren 2020: Mat på bål
Bålmandager kl. 14:30 - 16:00
Uke 3: 3a
Uke 4: 3b
Uke 5: Utgår
Uke 6: 3c
Uke 7: 3. trinn
Uke 8: VinterAKS - Berg Kafé
Uke 9: 4a
Uke10: 4b
Uke 11: 4c
Uke 12: 4. trinn
Uke 13: 2a
Uke 14: 2b
Uke 15: PåskeAKS
Uke 16: Stengt 2. påskedag
Uke 17: 2c
Uke 18: 2. trinn
Uke 19: 1a
Uke 20: 1b
Uke 21: 1c
Uke 22: 1. trinn