Sangkor

I vår ble Berg skolekor etablert og korøvingene vil fra 2. – 4. klasse bli organisert av AKS. Dette er et samarbeid med foreningen Berg skolekor, som er opprettet og ledet av foresatte, og AKS på Berg skole.

Vi er så heldige å ha to meget kompetente korledere som er ansatt på AKS:

Hilde Seehusen som har erfaring som korleder for Lambertseter skoles kor. Hun har også en master i musikkterapi, og har studert drama- og teaterkommunikasjon. Hilde jobber som skoleassistent på 1. trinn og som Aktivitetsleder på Grønn base.

Lars Anfrido Emmelthun er en erfaren musiker med bakgrunn fra kor, og arbeid med barn og musikk. Lars jobber som Aktivitetsleder på Blå base på AKS ved siden av å være bassist i bandet Honningbarna.

Pris:

Øvningene til skolekoret koster ikke noe ekstra utover det dere betaler i oppholdsbetaling på AKS.

Alle som vil delta i koret må også melde seg inn i Berg skolekor. Dette skjer i tillegg til påmelding til korøvelser på AKS. Årskontingenten er kr 50 pr barn. Når barnet ditt er påmeldt skolekoret på AKS mottar du en e-post fra foreningen om innmelding i koret.

Les mer om koret på Berg skolekors egen hjemmeside.

Skolekoret kommer i tillegg til læringsstøttende aktiviteter for alle trinn på AKS, og kursperioder for Blå og Rød base.

Korøvelser

Torsdag kl. 14.30 – 15:30: 2. klasse

Torsdag kl. 15.30 – 16.30: 3. og 4. klasse

Korøvelsene starter i uke 36.