Berg AKS Fotballskole

På fotballskolen håper vi å samle alle som har lyst til å spille fotball sammen og lære enda mer om det. Alle elevene som går på AKS kan melde seg på fotballskolen og alle får plass!

Å gå på fotballskolen handler ikke bare om å utvikle fotballferdigheter, men også om å utvikle menneskelige egenskaper barna. Vi fokuserer på hvordan være et godt forbilde, gjøre oppgaver til det beste for laget og det å være en god lagspiller.

Fotballskolen vil alltid jobbe for inkludering, mestring, utvikling, trygghet og trivsel hos barna, og gi dem utfordringer ut fra deres ferdighetsnivå. Les mer om Berg AKS Fotballskole i informasjonsheftet vårt.

Siden vi nå har fått en nytt og flott kroppsøvingsbygg kan vi tilby fotballskole hele året!

Fotballskolen er ledet av:

Julie Hovind Heggedal er trener på fotballskolen for 1. og 2. trinn. Julie har en Bachelor i faglærer i kroppsøving og idrettsfag fra Norges Idrettshøgskole (NIH), og nå tar hun en master innen innen kroppsøving og pedagogikk på NIH. Julie har selv spilt fotball i alle år og har trenererfaring fra Sørumsand IF.

Jasmeet Singh Brar er trener for Fotballskolen for 3. og 4. trinn. Jasmeet har trener C-lisens fra Norges Fotballforbund. Han har jobbet som trener for Klemetsrud IL gutter 2004, og starter nå som trener for Ullern IL gutter 2004 og junior. Jasmeet har selv spilt fotball siden han lærte å gå. Han har spilt for Klemetsrud og vært innom andre klubber. Jasmeet har også spilt for U19 landslaget for India!

Alle barna som går på AKS kan melde seg på fotballskolen og alle får plass! Påmeldingen gjelder for hele året 2019/20. Fotballskolen kommer til å være ute når det er mulig, og det blir Futsal inne i kroppsøvingsbygget når høsten og vinteren kommer.

Det forventes at barna har med seg fotballsko når det er trening ute og egnede innesko med lys såle når det er trening inne i sal, leggskinner og drikkeflaske til hver økt.

Hvis det er noen som ikke har fotballsko og leggskinner så gi beskjed til baseleder.

Fotballskolen er et helårstilbud som starter i uke 35. Å være med på Fotballskolen koster ikke noe ekstra utover oppholdsbetaling på AKS.

Påmeldingsfristen var 20. august.

For spørsmål om påmelding: Ta kontakt med baseleder.

Treningstider i 2019/20

1. trinn: Onsdag kl. 14:30 - 15.30