Berg AKS Fotballskole

På fotballskolen håper vi å samle alle som har lyst til å spille fotball sammen og lære enda mer om det. Alle elevene som går på AKS kan melde seg på fotballskolen og alle får plass!

Å gå på fotballskolen handler ikke bare om å utvikle fotballferdigheter, men også om å utvikle menneskelige egenskaper barna. Vi fokuserer på hvordan være et godt forbilde, gjøre oppgaver til det beste for laget og det å være en god lagspiller.

Fotballskolen vil alltid jobbe for inkludering, mestring, utvikling, trygghet og trivsel hos barna, og gi dem utfordringer ut fra deres ferdighetsnivå. Les mer om Berg AKS Fotballskole i informasjonsheftet vårt.

Siden vi nå har fått en nytt og flott kroppsøvingsbygg kan vi tilby fotballskole hele året!

Fotballskolen er ledet av:

1. og 2. trinn: Jasmeet Singh Brar
3. og 4. trinn: Amir Fazlic

Jasmeet Singh Brar har trener C-lisens fra Norges Fotballforbund. Han har jobbet som trener for Klemetsrud IL gutter 2004, og starter nå som trener for Ullern IL gutter 2004 og junior. Jasmeet har selv spilt fotball siden han lærte å gå. Han har spilt for Klemetsrud og vært innom andre klubber. Jasmeet har også spilt for U19 landslaget for India!

Amir Fazlic har en bachelor i pedagogikk og grunnfag idrett fra Høgskolen Innlandet. Han har spilt fotball livet selv og har erfaring som dommer, lærer og trener. Amir er fra Kongsvinger som også er klubben hans.

Alle barna som går på AKS kan melde seg på fotballskolen og alle får plass! Påmeldingen gjelder for hele året 2020/21. Fotballskolen kommer til å være ute når det er mulig, og inne i kroppsøvingsbygget når høsten og vinteren kommer.

Det forventes at barna har med seg fotballsko når det er trening ute og egnede innesko med lys såle når det er trening inne i sal, leggskinner og drikkeflaske til hver økt.

Hvis det er noen som ikke har fotballsko og leggskinner så gi beskjed til baseleder.

Fotballskolen er et helårstilbud som starter i uke 35. Å være med på Fotballskolen koster ikke noe ekstra utover oppholdsbetaling på AKS.

Påmelding: Ta kontakt med baseleder

Påmelding og tider