Fotballskole

På fotballskolen håper vi å samle alle som har lyst til å spille fotball sammen og lære enda mer om det. Barna skal få være med å skape Fotballskolen; gi den et navn, en identitet, innhold – ja det skal bli barnas egen fotballskole.

 

Å gå på fotballskolen handler ikke bare om å utvikle fotballferdigheter, men også om å utvikle menneskelige egenskaper hos en fotballspiller. Som å være et godt forbilde, gjøre oppgaver til det beste for laget – å være en god lagspiller.

Fotballskolen vil alltid jobbe for inkludering, mestring, utvikling, trygghet og trivsel hos barna, og gi dem utfordringer ut fra sitt ferdighetsnivå.

 

Trenere: 

Idrettsveileder Martin Skogheim skal lede fotballskolen. Martin har en Bachelor i idrett med spesialisering i trenerrollen og er utdannet kroppsøvingslærer. Han har 2 års praksiserfaring fra Elverums fotballfritidsordning samt trenererfaring fra Kongsvinger fotball. 

I dag er Martin aktiv fotballspiller i Sagene IF og spiller futsal for Solør Futsal. 

 

Anders Asbjørnsen Valstad er trener på fotballskolen. Han har en Bachelor i Idrettsvitenskap med fordypning i fysisk aktivitet og helse, samt utdanning som personlig trener og kostholdsveileder. Anders er selv aktiv fotballspiller. 

 

Agnes Melinder Stokland er trener på fotballskolen for 1. trinn. Agnes har vært aktiv fortballspiller på Lyn og kjenner barna på Grønn base godt.

 

Treningene:

Treningene vil foregå på gressbanen ved siden av skolen. Det vil bli rettet stort fokus på fair play, høyt aktivitetsnivå, masse ballberøringer og at det skal være gøy. 

Øktene vil bli temabasert innenfor: 

-          Pasning

-          Føring/vending

-          Dribling/finter

-          Mottak/medtak

-          Avslutning

-          Koordinasjon

 

            

Utstyr: 

Alle barna vil få utdelt en ball hver som man benytter seg av under hver økt og leverer inn når økten er ferdig. Det forventes at barna har med seg fotballsko, leggskinner og drikkeflaske til hver økt. 

Hvis det er noen som ikke har fotballsko og leggskinner så gi beskjed til baseleder. Vi har utstyr til utlån.

  

Alle får plass på fotballskolen!

Treningstider

Mandag kl. 14.30-15.30: Gutter 2. og 3. trinn

Mandag, kl. 15.30-16.30: Jenter og gutter 4. trinn  

Tirsdag kl. 15:00 - 16:00: 1. trinn

Onsdag kl. 14.30-15.30: Jenter 2. - 4. trinn  

 

Fotballskolen starter i uke 17

Drawing of a city