Berg AKS Fotballskole

På fotballskolen håper vi å samle alle som har lyst til å spille fotball sammen og lære enda mer om det. Alle elevene som går på AKS kan melde seg på fotballskolen og alle får plass!

På fotballskolen håper vi å samle alle som har lyst til å spille fotball sammen og lære enda mer om det. Å gå på fotballskolen handler ikke bare om å utvikle fotballferdigheter, men også om å utvikle menneskelige egenskaper barna. Vi fokuserer på hvordan være et godt forbilde, gjøre oppgaver til det beste for laget og det å være en god lagspiller.

Fotballskolen vil alltid jobbe for inkludering, mestring, utvikling, trygghet og trivsel hos barna, og gi dem utfordringer ut fra deres ferdighetsnivå. Les mer om Berg AKS Fotballskole i informasjonsheftet vårt.

Trenere:

Idrettsveileder Martin Skogheim leder fotballskolen. Martin har en Bachelor i idrett med spesialisering i trenerrollen og er utdannet kroppsøvingslærer. Martin studerer nå på Norges Idrettshøgskole hvor han tar en master innen coaching og psykologi. Han har 2 års praksiserfaring fra Elverums fotballfritidsordning samt trenererfaring fra Kongsvinger fotball.

Anders Asbjørnsen Valstad er trener på fotballskolen for 2. - 4. trinn Han har en Bachelor i Idrettsvitenskap med fordypning i fysisk aktivitet og helse, samt utdanning som personlig trener og kostholdsveileder. Anders er selv aktiv fotballspiller.

Bendik Rasmussen Skarpenes er trener på fotballskolen for 2. - 4. trinn. Han har flere åres erfaring som trener i Ready Idrettsforening, der han har trent ulike kull i alderen 7-12 år. Bendik spiller aktivt på Readys juniorlag.

Marianne Elise Larsen er trener på fotballskolen for 1. trinn. Marianne har en Bachelor i faglærer i kroppsøving og idrettsfag fra Norges Idrettshøgskole (NIH), og nå tar hun en master innen innen kroppsøving og pedagogikk på NIH. Mariannes er handballspiller og har bred kompetanse og interesse for ballspill.

Jesper Sagen er trener på fotballskolen for 1. trinn. Jepser har gått på idrettsfag med toppidrett på Persbråten videregående skole. Jesper er svært aktiv innenfor idrett, spesielt fotball, tennis og bandy. Han spiller på juniorlaget og A-laget til Ullevål bandy, i tillegg til å ha deltatt på landslaget i U-19 VM to ganger. Jesper har i flere år jobbet som trener for bandyakademi, bandyskole og tennisskole.

Nicolai Mathisen er trener på fotballskolen for 1. trinn. Nicolai er utdannet førskolelærer og er meget allsidig og kreativ innen ulike former for idretter og livsstilssporter som skating, parkour, snowboard mm. Nicolai har spilt fotball hele livet.

Treningstider uke 35 - 39, 2017

Mandag kl. 15:00 – 16:30: Gutter 3. – 4. trinn

Tirsdag kl. 14:30 – 15:30: 1. trinn

Onsdag kl. 15:00 – 16:30: Jenter 2. – 4. trinn

Fredag kl. 15:00 – 16:00: Gutter 2. trinn

Treningene vil foregå på gressbanen ved siden av skolen.