Berg AKS Fotballskole

På fotballskolen håper vi å samle alle som har lyst til å spille fotball sammen og lære enda mer om det. Alle elevene som går på AKS kan melde seg på fotballskolen og alle får plass!

Å gå på fotballskolen handler ikke bare om å utvikle fotballferdigheter, men også om å utvikle menneskelige egenskaper barna. Vi fokuserer på hvordan være et godt forbilde, gjøre oppgaver til det beste for laget og det å være en god lagspiller.

Fotballskolen vil alltid jobbe for inkludering, mestring, utvikling, trygghet og trivsel hos barna, og gi dem utfordringer ut fra deres ferdighetsnivå. Les mer om Berg AKS Fotballskole i informasjonsheftet vårt.

Siden vi nå har fått en nytt og flott kroppsøvingsbygg kan vi tilby fotballskole hele året!

Alle barna som går på AKS kan melde seg på fotballskolen og alle får plass! Påmeldingen gjelder for hele året 2018/19. Fotballskolen kommer til både å være ute når det er mulig, og det blir Futsal inne i det nye flotte kroppsøvingsbygget når høsten og vinteren kommer.

Det forventes at barna har med seg fotballsko når det er trening ute og egnede innesko med lys såle når det er trening inne i sal, leggskinner og drikkeflaske til hver økt.

Hvis det er noen som ikke har fotballsko og leggskinner så gi beskjed til baseleder.

Fotballskolen koster ikke noe ekstra utover det dere betaler i oppholdsbetaling på AKS.

Påmeldingsfrist er tirsdag 28. august 2018

Treningstider i 2018/19

1. trinn: Tirsdag kl. 14:30 - 15.30

2. trinn: Tirsdag kl. 14:30 - 15:30

3. trinn: Onsdag kl. 14:30 - 15:30

4. trinn: Onsdag kl. 15:30 - 16:30

Påmeldingsfristen var tirsdag 28. august 2018

Ta kontakt med baseleder ang. spørmål om påmelding/endring i påmelding.