Bokvake på 5. trinn

bokvake5
Det hele startet med tre stasjoner hvor eleven var blandet på gruppene for å knytte nye bekjentskaper, og bli enda bedre kjent. En stasjon var en kreativ stasjon hvor elevene lagde bokmerker til barnehjemmet i Nepal. Disse blir laminert, og sendt som julegave til barnehjemmet. Den andre stasjonen var "stillebibliotek" hvor barna fikk velge plass på biblioteket (vinduskarm, under et bord, i sofa etc.), og man fikk lese i valgfri bok. Den siste stasjonen var litt mer konkurransepreget med "Bokvake-Alias" som var stor suksess. Elevene mimte til den store gullmedalje, og det ble mye latter ut av det.

Vi koste oss med kveldsmat og kakao samtidig som en av lærene leste en spennende fortelling. Elevene sov i sitt eget klasserom, og det ble en fin natt på Berg skole. Vi har lest mye i valgfri bok, hørt fortellinger - og blitt enda bedre kjent på trinnet.

Fra barna selv:
"Bokvaken var spennende, og morsomt at vi kunne fortelle historier. Det var et hyggelig miljø."
"Det var spennende når vi skulle sove fordi det var litt vanskelig. Det var gøy å fortelle historier."
"Det var veldig gøy fordi det var spennende å sove. Det var mørkt og kult!"

Tusen takk til alle foreldre på 5. trinn som har bidratt til bokvaken på ulike måter.