Årets kurstilbud for Sommerskolen Oslo er klart

Forside brosjyre

Sommerskolen Oslo er et gratis tilbud til alle  Osloelever. Kursene gjennomføres i sommerferien – i uke 26, 27, 32 og 33. Kurstilbudet består av flere populære kurs fra i fjor, i tillegg til spennende nyheter for alle trinn.

Påmelding 7.–13. mars

Påmeldingen til Sommerskolen Oslo åpner onsdag 7. mars og er åpen til og med tirsdag 13. mars. Elevene meldes på kurs på sommerskolenoslo.no. Det er viktig at elever som ønsker en kursplass blir meldt på i påmeldingsperioden. Plassene fordeles ved loddtrekning og resultatet av loddtrekningen på sms/e-post 3. april.

Brosjyre med kurstilbudet

Sommerskolebrosjyrene blir delt ut som ranselpost til alle osloelever uka etter vinterferien. Du kan også lese om kurstilbudet på nettsiden til Sommerskolen Oslo.