Skilek og skøyter

I uke 2- 7 tilbyr vi Skilek og friluftsliv til alle barna på 1.-4. trinn og Skøyteskole for barna på 3. og 4. trinn på Berg AKS!

Skilek og frilfutsliv

Målet med skilek er at barna skal oppleve skiglede, mestring, og ikke minst samhandling med andre innenfor en sosial og trygg ramme.

Kurset vil være med på å fremme motorikken, de kognitive egenskapene hos barna, samt stimulere til kreativitet ute i naturen. Dette er egenskaper som vil kunne ha en positiv innvirkning på innsats i skolen, trivsel og sosialt samspill med andre barn.

Barna trenger skisko og ski til kurset - ikke staver. Vi har egen skibod som de kan oppbevare skiene sine om de vil ha de på skolen i disse ukene. Er det noen som ikke har ski så gi beskjed til baseleder så finner vi en løsning.

Så lenge det er snø så blir det ski. Dersom snøen uteblir blir det friluftsliv; leker og aktiviteter ute i naturen.

Skøyteskole

I samme periode tilbyr vi også skøyteskole til barna på Blå base (3. trinn) og Klubben (4. trinn).

Vi tilrettelegger skøyteskolen for alle som er med, enten de har gått mye på skøyter eller aldri tidligere har hatt sjansen til å prøve seg. Øktene vil i hovedsak bestå av lekpreget aktivitet som på ulike måter utvikler ferdigheter på en morsom og inkluderende måte. Vi vil i tillegg til lekaktiviteter også åpne opp for bandy for de elevene som ønsker dette. Vi vil fokusere på tekniske ferdigheter, høyt aktivitetsnivå og fair play/sosiale mål.

Barna trenger skøyter og hjelm til kurset. Er det noen som ikke har dette så ta kontakt med baseleder så finner vi en løsning.

Alle som vil melder seg på får plass og det koster ikke noe utover oppholdsbetalingen.

Påmeldingsfristen er 21. desember 2019

Tider & Påmelding