Rød base

Aktivitetsskolen på Berg skole har tre baser: Grønn, Blå og Rød base.

Rød base

Rød base er for barna som går på 4. trinn på Berg skole. De holder til i det røde bygget.

AKS-rommene på Rød base er ligger i 2. etasje. Vi har ellers sambruk av alle rom med skolen.

Baseleder for Rød base: Caroline Bjerkenes

Telefon Rød base: 948 80 385

Ved henting på AKS

Vi ønsker at alle faste avtaler for henting/gå hjem sendes pr. e-post til baseleder Caroline: cabja006@osloskolen.no

Enkeltbeskjeder sendes på SMS til Rød base-telefonen: 948 80 385 før kl. 12:00.

Det skal gis beskjed til baseleder på Rød base dersom det er endring i rutiner, ved henting av andre enn foresatte, gå hjem selv, klokkeslett og lignende. Barn uten skriftlige beskjeder vil ikke bli sendt avgårde.

Ukeplan

Ukeplanen viser dagsrytmnen på AKS og hvilke aktiviteter barna har på AKS i løpet av uken.

Endringer kan forekomme med hensyn til vær, fravær o.l men vi gjør alt vi kan for at uken skal forutsigbart for barn, foresatte og ansatte.

Her finner dere ukeplanene for Rød base:

Ukeplan uke 3

Ukeplan uke 4 - 7