Rød base

Aktivitetsskolen på Berg skole har fire baser: Grønn, Blå, Rød base og Klubben.

Rød base

Rød base er for barna som går på 3. trinn på Berg skole. De holder til i 2. etasje det røde bygget.

Rød base bruker rommene i 2. etasje i det bygget som AKS-rom. Vi har også sambruk av alle rom med skolen.

Baseleder for Rød base: Marie Torheim Kristoffersen

Telefon Rød base: 917 58 432

E-post: makra067@osloskolen.no

Kontortid baseleder: 09.00 - 12:00

Ved henting på AKS

Vi ønsker at alle faste avtaler for henting/gå hjem sendes pr. e-post til baseleder Marie: makra067@osloskolen.no

Enkeltbeskjeder sendes på SMS til Rød base-telefonen: 917 58 432 før kl. 12:00.

Ved nødstilfeller så kan dere sende SMS til basetelefonen og vi tar kontakt så raskt som mulig. Dere kan også ta kontakt med AKS-leder Guro Sætereie: 414 10 485. Basetelefonen vil ikke bli besvart etter kl. 12:00.

Det skal gis beskjed til baseleder på Rød base dersom det er endring i rutiner, ved henting av andre enn foresatte, gå hjem selv, klokkeslett og lignende. Barn uten skriftlige beskjeder vil ikke bli sendt avgårde.

Ukeplan

Ukeplanen viser dagsrytmnen på AKS og hvilke aktiviteter barna har på AKS i løpet av uken.

Endringer kan forekomme med hensyn til vær, fravær o.l men vi gjør alt vi kan for at uken skal forutsigbart for barn, foresatte og ansatte.

Her finner dere ukeplanene for Rød base:

Ukeplan uke 47-51