Grønn base

Aktivitetsskolen på Berg skole har tre baser: Grønn, Blå og Rød base.

Grønn base

Grønn base er for barna som går på 1.trinn på Berg skole. De holder til i det grønne bygget.

AKS-rommene på Grønn base ligger i 1. etasje. Vi har ellers sambruk av alle rom med skolen.

Baseleder for Grønn base: Sarika Dait

Telefon Grønn base: 414 09 326

Ved henting på AKS

Vi ønsker at alle faste avtaler for henting/gå hjem sendes på e-post til baseleder Sarika: sarika1411@osloskolen.no

Enkeltbeskjeder sendes på SMS til Grønn base-telefonen: 414 09 326 før kl. 12:00.

Det skal gis beskjed til baseleder på Grønn base dersom det er endring i rutiner, ved henting av andre enn foresatte, gå hjem selv, klokkeslett og lignende. Barn uten skriftlige beskjeder vil ikke bli sendt avgårde.

Ukeplan

Ukeplanen viser dagsrytmnen på AKS og hvilke aktiviteter barna har på AKS i løpet av uken.

Endringer kan forekomme med hensyn til vær, fravær o.l men vi gjør alt vi kan for at uken skal forutsigbart for barn, foresatte og ansatte.

Her finner dere ukeplanene for Grønn base:

Ukeplan uke 4 - 7

Ukeplan uke 8